Празнични 4 дни около Тасос с яхта и велосипеди

» Posted by on Apr 18, 2012 in Корабният дневник | 0 comments

Искате ли да плавате в Егейско море, да усетите вятъра и опитате ветроходството или просто да си почивате докато плаваме, да надникнете в малките пристанища на Тасос, да се насладите на гръцка таверна, коктейл на борда и още …хубави емоции в морето?

 

 

 

 

 

На яхтата разполагате с каюти за по двама, чаршафи, кърпи. Имате възможност сами да приготвяте храната си – оборудвана кухня и хладилник или срещу допълнително заплащане, тя да бъде осигурена от нас. Баня и тоалетна на борда.

Останалото: маршрутът ще е съобразен с вашите желания, вятъра и настроението на морето. Идеята е да обиколим Тасос – някои на яхтата, други с колело и да се събираме следобедите и вечерите за нощувка в каютите на борда.

Ще плаваме 3.5 дни с три нощи на борда. Тръгваме от София за на 24 Май и се връщаме на 27 Май. Това са почивните дни.

На яхтата ще има и два велосипеда, които ще може да карате на смени.

Очакваме ви на борда.

Цена: 200 евро / наем яхта, капитан, пристанищни такси, кафе на борда/

Цената не включва:
Храна / може да се закупи от България или да се пазарува по пътя/
Транспорт до и от Кавала

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Обратно в Левкада…и нови хоризонти за плаване | Плавайте с нас - [...] 24 – 27 Май около Тасос с яхта и колела (има още места) [...]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>