Яхтата


IMG_1679

Яхтата с която плаваме отговаря на всички изисквания за техническа изправност , съглано нормите за безопасност. Съоръжена е с необходимите спасителни средства – жилетки, сбруи, спасителен сал, радиобуй. Има нужната застраховка Гражданска отговорност и Каско за корпуса.

 

 

IMG_20150502_182919

Яхтата е Bavaria 40 , с една мачта, стъкменa с грот, геноа и допълнителен спинакер. Има 3 каюти, 2 тоалетни/бани, общо помещение (каюткомпания). Навън има просторен кокпит с голяма маса и предпазни гюруци за сянка и завет. Свободно побира 6 човека (4+2).

 

 

 

 

DSC_7700

Стремежът ни е да направим яхтата наш дом, в който да посрещнем своите гости – Вас. Имаме всички необходими удобства за комфортно прекарване по време на приключението – соларни панели, които ни дават достатъчно ток за посрещане на основните нужди; хладилник, който не се спира и съхранява храната на всички; музикална уредба; външен душ с топла вода. Спокойно може да зареждате батериите на телефони, фотоапарати, таблети, лаптопи. Мобилна мрежа има навсякъде, така че при нужда може да ползвате интернет през роуминг.

 

 

 

 

 

 


Всичко, което има на борда ни прави абсолютно автономни:

 

 

3 каюти за по двама души  и общо помещение. За всеки член на екипажа има чаршафи, одеало, кърпа

 

 


IMG_2305

Кухня с хладилник и пълно готварско оборудване и съдове за хранене. В нея можем да си приготвяме храна когато желаем или когато не сме на пристанище с ресторант, а на котва в някой залив.

 

 

 


 

 

Просторен салон и кокпит

 

 


 

Две бани/тоалетни със сладка вода. Резервоарите за вода са общо 400 литра.