Календар

Календар

 

ЕТО ГО и календарa за 2021 (цък)!

Време е за пролет, за подаръци, приключения и мечти. Искаме да Ви пожелаем да не спирате да мечтаете. Нашият принос към мечтите Ви е календарът за морски пътешествия за лято 2021, когато отново ще сме на вода с нашата яхта от Май до Октомври. За поредна година ще пристъпваме все по-далеч от традиционните чартърни дестинации, ще отваряме пергела на картата и ще предлагаме все повече еднопосочни приключенски пътувания за Вас – нашите екипажи. Така, запазвайки усещането за пътешествие,  ще поддържаме откривателския дух жив – както вашия, така и нашия. Заповядайте на борда.

През 2019 година ще имаме три основни акцента:

Приключение из Източни Споради и Циклади – Май и Юни ще обикаляме Егейско море надлъж и нашир, докосвайки се до малко посещавани места недалеч от турския бряг, както и в средата на Егейско море – близо до вулканичните острови Санторини и Милос.

Северните Споради – близки до България, гористи, топли, красиви и слабо населени острови. Прекрасни за плуване и гмуркане.

Йонийско море – традиционно и любимо, със сините води на Закинтос, планините на Кефалония, историите за Одисей и заливите на Итака, пещерите на Паксос и Антипаксос, Венецианските градове и крепости на Корфу и още много…

За любителите на приключения ще бъдат и трансферните седмици между тези зони, в които отново ще усетим емоцията на истинското пътешествие без връщане назад, през Коринтския канал, под мостовете на Халкида и Патра, покрай крепостите на Метони, Корони, Нафпактос, Нафплио… край скритите заливи, арки, скали и селца, недокоснати от масовия туризъм, забулени и тайнствени, достъпни само за търсещите истинското и различното.