Календар

За оформени екипажи (приятелски компании) ще опитаме да предложим плаване в съответствие с удобното за тях време и/или на желано място.

Предварителен опит в мореплаването не е необходим.

Резервациите е подходящо да стават няколко месеца предварително, тъй като планирането на яхта и маршрут не е шега работа 🙂 . Докъм Януари записваме за периода Април – Юни, а до края на Май гледаме да сме записали есенния сезон Септември – Октомври. Налага се да се планира, няма как…

read more

Актуално

През сезон 2022 ще плаваме сред по-далечни и по-малко популярни острови – на Юг, сред Циклади и Додеканези, в истинската островна Гърция, на места достъпни предимно за ценители и по-далеч от струпванията на туристи.

Ще плаваме с нова яхта. Моделът е Bavaria 40. Там ще предложим 2 каюти за нашите екипажи – гости. За първи път можем да предложим такъв интимен формат на плаване – в малък, но неизменно съдържателен състав. Според нас максимумът от 6 (4+2) човека на борда е необходимо условие за незабравимо прекарване на морското пътешествие, далеч от тъплата, глъчката и суетата.

Заповядайте!

read more

Офертата

Знаем, че най-важното за едно пътуване са хората, с които пътешестваш.

Съберете се с приятели, разкажете ни какво приключение търсите, решете (с наша помощ или по наша идея) за колко дни и къде искате да плавате, а ние ще осигурим яхтата, на която ще се качим заедно и ще осъществим самото пътуване.
На борда Вие може да сте не повече от 4ма, за да се разположите комфортно в двете двойни каюти, които ви предоставяме. Дори да сте сам/а или двама – Вие сте добре дошли.

read more