Обучение

Човек винаги има какво още да научи, особено в мореплаването. Казваме го отговорно и от личен опит. А там, в морето ви е нужен повече опит и увереност, а в значително по-малка степен – капитанско свидетелство

  • Ако никога не сте плавали, тогава е лесно – може да научите всичко.
  • Ако все пак имате някакъв опит – добре е да го усъвършенствате.
  • Ако тъкмо сте станали горд собственик на капитанско свидетелство в България – време е да подплатите правоспособността си с практически опит.

Как ние можем да ви помогнем да научите още:

Ако станете част от нашите екипажи и се включите в някое от морските ни приключения:

  • На всяко наше пътешествие нашият капитан с удоволствие ще разкрива пред желаещите основите на ветроходната теория и практика и ще обучава желаещите в тайните на вятъра, платната и навигацията. Така ще може да съчетаете почивката и приключението с избрана от вас доза нови предизвикателства и ще имате удовлетворението, че сте наистина полезни за случването на вашето собствено плаване.
  • Членовете на екипажа с повече желание и опит самостоятелно ще управляват яхтата, ще избират курса и ще работят с ветрилата, а всички ще помагат на капитана при по-сложни маневри, както и при акостиране и отплаване.
  • Ще получите едно неформално, но качествено обучение, в духа на “шеги и закачки”, ще станете по-уверени в собствените си възможности за управление на яхтата и така на следващото плаване може бъдете издигнат в ранг “помощник капитан” 🙂

Заповядайте на борда!